Dieselkorjauksia jo yli 50 vuotta

Yritys

Hämeen Diesel Oy on dieselkorjausten kokenut ammattilainen. Olemme diesel- ja bensiinimoottorien sekä työkonevaihteistojen korjauksiin erikoistunut yritys. Noin 2 300 neliön tilamme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 17 henkilöä. Heistä kaksi on omistajajäseniä ja kaksi työnjohtajia, jotka hoitavat työnjohdon, varaosamyynnin ja liikkeenjohdon. Lisäksi meillä työskentelee konttoristi, joka vastaa taloushallinnosta. Yrityksemme vahvuus ovat 15 mekaanikkoamme joilla on pitkä kokemus moottoreiden korjauksesta, koneistuksista ja erilaisten diesellaitteiden kunnostuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hämeen Diesel Oy liittyy osaksi Millog-yhtiöitä

Millog Oy on kunnossapidon, materiaalipalveluiden sekä elinjakson hallinnan erikoisosaaja, jonka toiminta perustuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Ydinosaamistamme on teknisen kaluston ja järjestelmien kokonaisvaltainen huolto- ja kunnossapitotoiminta niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Palvelemme myös siviilitoimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Millog Oy on osa Patria-konsernia. Yhtiön pääomistajat ovat Patria Oyj ja Insta Group Oy.

 

Hämeen Diesel Oy uhraa paljon voimavaroja korjaustoimintansa kehittämiseen ja jo valmiiksi osaavan henkilökuntansa kouluttamiseen. Tämä on välttämätöntä moottoritekniikan jatkuvan kehityksen takia, jotta voimme tarjota luotettavaa dieselkorjauspalvelua tulevaisuudessakin.

 

 

Kauppasopimusta koskevat erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä! Hämeen Diesel Oy hoitaa dieselkorjaukset aina ammattitaidolla.