Dieselkorjauksia jo yli 50 vuotta

Yritys

Hämeen Diesel Oy on dieselkorjausten kokenut ammattilainen. Olemme diesel- ja bensiinimoottorien sekä työkonevaihteistojen korjauksiin erikoistunut yritys. Nykyaikaiset, noin 2 300 neliön tilamme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 20 henkilöä. Heistä kaksi on omistajajäseniä ja kaksi työnjohtajia, jotka hoitavat työnjohdon, varaosamyynnin ja liikkeenjohdon. Lisäksi meillä työskentelee konttoristi, joka vastaa taloushallinnosta. Yrityksemme vahvuus ovat 15 mekaanikkoamme joilla on pitkä kokemus moottoreiden korjauksesta, koneistuksista ja erilaisten diesellaitteiden kunnostuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laatujärjestelmä

Hämeen Diesel Oy uhraa paljon voimavaroja korjaustoimintansa kehittämiseen ja jo valmiiksi osaavan henkilökuntansa kouluttamiseen. Tämä on välttämätöntä moottoritekniikan jatkuvan kehityksen takia, jotta voimme tarjota luotettavaa dieselkorjauspalvelua tulevaisuudessakin.

Laadukkaan toimintamme varmistamiseksi kehitimme laatujärjestelmän v. 1997. Laatustandardi ISO 9001:2008 on nyt käytössä. Sertifiointi käsittää diesel- ja bensiinimoottoreiden korjaukset, diesellaitteiden, ahtimien ja muiden apulaitteiden korjaukset, moottorikoneistukset sekä työkonevaihteistojen korjaukset.

Kauppasopimusta koskevat erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä! Hämeen Diesel Oy hoitaa dieselkorjaukset aina ammattitaidolla.